Postanite član!

Danas kada postajem član udruge Omnibus…

Omnibusphoto by Željka Dušak

Odlučili smo ti ponuditi ČLANSTVO u udruzi Omnibus!!! Ima li bolje terapije od druženja s ekipom koja se kuži u dubinsku oštrinu, lom svjetlosti i otvor blende?!
Sve što od tebe tražimo jest da si punoljetan, poslovno sposoban i da ti je fotić najbolji prijatelj.
Kao sto piše u Statutu udruge Omnibus, članovi mogu biti aktivni, pasivni i počasni. Razlika izmedu pasivnih i aktivnih članova postoji jedino zbog razine odgovornosti. Naime, aktivni članovi sudjeluju u radu udruge i Skupštine, donose odluke te imaju pravo birati i biti birani u tijela udruge, odnosno na rukovodeće funkcije. Pasivni članovi sudjeluju u radu udruge, ali nemaju pravo donosenja odluka, birati ili biti birani u tijela udruge, a na sjednicama Skupštine sudjeluju u svojstvu promatrača.

Za jedinstvenu cijenu od samo 100,00 kuna godišnje (članarina za “pasivne” članove, aktivnim članom se postaje odlukom skupštine), 8,33 kune mjesečno ili 0,27 kuna dnevno oslobodit ćemo te odgovornosti i pokloniti ti hrpetinu beneficija.
Dakle, nudimo ti fantastičnu mogućnost da svoje fotografske vrhunce izložis pogledima svekolikog pučanstva u našoj Galeriji na Omnibus sajtu. I za to će saznati i svi tvoji frendovi na Fejsu….
Nudimo i mogućnost da baš ti postaneš sretni polaznik kung fu foto, photoshop ili make up tečaja besplatnim sudjelovanjem na natječajima koje se spremamo organizirati!

Sve što trebaš napraviti jest mišem kliknuti na „Postanite član“, čitkim i smislenim slovima ispuniti tražena polja i poslati nam. Nakon toga, mi te kontaktiramo i upućujemo u daljnju proceduru postajanja poštovanim članom udruge Omnibus (plaćanje članarine, pristupnica, članska iskaznica).

I tako postaješ borac u u zmajevom gnijezdu;)

Pogledajte kako provodimo dane u Omnibusu:

PRIJAVITE SE !